neljapäev, 19. mai 2016

Filmindus

Tere!
Täna mõtlesin kirjutada oma lemmikfilmidest.
Minu lemmikfilmi žanrid on ilmselt sci-fi ja fantaasia teemalised filmid. Eriti  huvitavad on parrallelsetest maailmadet filmid. Vaatan ka mingid armastusfilme keskoolidraamasid. Ajaloo filme vaatan harva. Samamoodi ei meeldi mulle ka hobusefilmid väga ega multikad. Olen küll ratsutaja kuid hobuse ja ratsutamise teemalistes filmides on kõik väga üle võimendatud. Multikad on lihtsalt igavad ja ei paku erilist huvi.

Lemmikfilme on mitu.
1.Diveregent eesti keeles lahkulööja.
Film on tehtud mässaja sarja bestsellerite põhjal ja räägib tüdrukust nimega Beatrice Prior kes elab Chicagos, kus on viis killa mis igaüks kummardavad oma voorust. Valimispäeval peavad kõik kuueteist aastased valima endale õige killa, kus nad vastu peavad. Kuid Beatriceil on saladus mida ta varjama peab. Nimelt on ta lahkulööja, kuid lahkulööjad surmatakse, sest nad sobivad kõikjale ja nad mõtlevad teisiti, neid ei ole võimalik kontrollida.Kuid kas Tris suudab  saladust hoida??

Filmil on veel kaks osa.

2.Kõiksuse teooria 
See on erandlik film sest see on ajaloost ja see meeldib mulle. Täpsemalt räägib see Stephen Hawkingu elust, ja tema haigusest.



3.The DUFF
Klassikaline keskooli komöödia, kus on nö kuri tüdruk ja luuserist tüdruk. Headus võidab kurjuse ja loomulikult on see naljakas. Soovitan vaadata! Filmis teevad kaasa väga head näitlejad peaosas on Mae Whitman.

Veel häid filme



Ted2


Hunger games Mockingjay part 2





Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar