neljapäev, 1. oktoober 2015

Live in the moment

Tere! Otsustasin natuke muuta seda blogi ja ma kustutasin eelmiseid postitusi päris palju.Nii ,et võib öelda, et see blogi on uues kuues.Pealkiri.Valisin sellise pealkirja selle pärast, et see kirjeldab kõige paremini seda mis üldse oli suvel ja samamoodi kirjeldab see ka seda mis praegu toimub.
  Niiet alustame suvest.Selle suve algus oli mega igav vihm,vihm,vihm mitte midagi ei saanud teha pealegi oli ka külm kusagil juulis läks soojaks ja siis olime me laagis mille pildid on all












   Peale laargit tegelesin muidu ka hobustega,nt käisin võistlustel kus läks esimese võistlushooaja     kohta eriliselt hästi.Selle aja jooksul õppisin ma üllatavalt palju ja sain palju häid kohti järgmine võistlushooaeg tuleb veel võidukam, mõned pildid ka siis  võistlustest ja muidu trennidest.













Igaljuhul tegime kiisuga(mu rendiponiga Vapperiga) natuke pilte ka, mis tulid välja suurepärased ja meid pildistas Liise, aitäh talle. 



Peale kõige selle jõudsin ka Rootsi ja Soome seal olime 5 päeva, see reis oli parim, kruiisil sain tutavaks uute inimestega,Soomest ostsime ratsavarustust,Rootsis käisime lõbustuspargis kogu reis oli super ja sealt on mul vähe pilte kahjuks.




Ja siis algaski kool nüüd viimastel nädalatel on väga palju muutunud.Veel viimased pildid, viimastest tegevustest.







See nädalavahetus mis just möödus ehk 2-4 oktoober olin Tallinn International Horse Show'l.
Tänavu oli üllatavalt palju kukkumisi ja tõrkeid.Loomulikult keegi päris hullult viga ei saanud.
  Sealt ostsin endale freejump saapad ja säärised, loomulikult sain ka muud manti aga need kõige tähtsamad.Seekord olid eestlastel väga head tulemused, Margit Mägi jäi jagama 6takistussõidus
1.kohta ja Kerttu Klettenberg 160cm 3.koht.See nädalavahetus oli väga 5 kõige poolest.

Ja see ongi praeguseks kõik. 



2 kommentaari:

  1. Pilte on ühe postituse jaoks isegi liiga palju. Kui tahad hulgi pilte kasutada siis võib need panna eraldi nt Picasaweb-i ja postitusest sellele viite või siis ajaveebis selle jaoks eraldi lehe.
    Teksti tuleks ka ilmestada.

    VastaKustuta
  2. Pilte on ühe postituse jaoks isegi liiga palju. Kui tahad hulgi pilte kasutada siis võib need panna eraldi nt Picasaweb-i ja postitusest sellele viite või siis ajaveebis selle jaoks eraldi lehe.
    Teksti tuleks ka ilmestada.

    VastaKustuta